Sociaal

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten.
Wil je zelf een uitstapje, cursus, lezing of bijeenkomst organiseren, meld dat dan op ons emailadres: en wij helpen je het uit te voeren.

SAMEN WOL BEWERKEN:

Eén van onze leden, Vera Vandervesse gaat samen met Inge Visser (van Studio Namenia) op 6 februari a.s. bij de Valkenier in Maarssenbroek een creatief project beginnen. Zij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met de cliënten van de Valkenier schapenwol voor te bereiden. Uiteindelijk zijn de 35 meter viltgordijnen – wapperende lappen – bestemd voor het nieuwe Natuur- en Gezondheidscentrum op de Tuinbouwweg in Maarssen. De creatieve workshops zijn elke maandagmiddag van 13.15 tot 15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Patricia:

HAPPY HOUR TERUGBLIK:

Het was afgelopen dinsdag 13/12 heel gezellig in de Eendracht te Maarssen

WIJKCOMMISSIE BISONSPOOR

Iedere woensdag van 9.30-11.30 koffieochtend in Second Base, 2e etage Safarigebouw (zwembad) in Bisonspoor: voor een kopje koffie (per consumptie 1 euro) en/of gewoon voor een gezellig praatje.

INLOOPMIDDAGEN DE ARK, DUIVENKAMP MAARSSENBROEK   

Altijd de laatste zondag van de maand is er van 14.00 – 16.00 uur een inloopmiddag. Voor informatie: Mario van Dijk van de Arkgemeenschap telnr. 06-16077338 of Alie Bisschop van de Zonnebloem afdeling Maarssen telnr. 06-42812303

EERSTVOLGENDE REPAIR CAFÉS:

bij De Valkenier, Valkenkamp 554, Maarssenbroek www.repaircafe-stichtsevecht.nl/locaties.html op de 2e zaterdag van de maand.

KOKEN:

Nieuwe recepten uitproberen en lekker met elkaar eten. Zoek medestanders.

WIJKCENTRUM OVER-NOORD BREUKELEN

Even binnenlopen kan weer gewoon, de koffiemachine pruttelt, de kopjes rinkelen en de koektrommel is weer gevuld. Maar bovenal klinkt er weer geroezemoes.
Kijk op https://over-noord.nl voor meer nieuws.