Sociaal

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten. Inmiddels heeft zich een kook/eetgroep gevormd.
Wil je zelf een uitstapje, cursus, lezing of bijeenkomst organiseren, meld dat dan op ons emailadres: en wij helpen je het uit te voeren.

KOM GEZELLIG WAT DRINKEN

Nieuws van de KOOK- EN EETGROEPEN                  

De groep Maarssen kwam 15/2 bijeen. Verder komt de groep Breukelen op 24/2 voor het eerst samen. Wil je in een andere kern een groep starten, stuur dan een mail naar , dan helpen we je met opstarten

WIJKCOMMISSIE BISONSPOOR

Iedere woensdag van 9.30-11.30 koffieochtend in Second Base, 2e etage Safarigebouw (zwembad) in Bisonspoor: voor een kopje koffie (per consumptie 1 euro) en/of gewoon voor een gezellig praatje.

INLOOPMIDDAGEN DE ARK, DUIVENKAMP MAARSSENBROEK   

Altijd de laatste zondag van de maand is er van 14.00 – 16.00 uur een inloopmiddag. Voor informatie: Mario van Dijk van de Arkgemeenschap telnr. 06-16077338 of Alie Bisschop van de Zonnebloem afdeling Maarssen telnr. 06-42812303

EERSTVOLGENDE REPAIR CAFÉS:

bij De Valkenier, Valkenkamp 554, Maarssenbroek www.repaircafe-stichtsevecht.nl/locaties.html op de 2e zaterdag van de maand.

WIJKCENTRUM OVER-NOORD BREUKELEN

Even binnenlopen kan weer gewoon, de koffiemachine pruttelt, de kopjes rinkelen en de koektrommel is weer gevuld. Maar bovenal klinkt er weer geroezemoes.
Kijk op https://over-noord.nl voor meer nieuws.