Sociaal

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten. Inmiddels heeft zich een kook/eetgroep gevormd.
Wil je zelf een uitstapje, cursus, lezing of bijeenkomst organiseren, meld dat dan op ons emailadres en wij helpen je het uit te voeren.

KOM GEZELLIG WAT DRINKEN EN ELKAAR ONTMOETEN

Dinsdag 14 mei kwamen we ’s middags weer op de koffie in het Olde Regthuys in Tienhoven: bij een temperatuur van 28 graden konden we heerlijk in en uit de zon zitten op het terras. Een aantal hadden er al een wandeling op zitten en kwamen gezellig bijkomen onder het genot van een hele grote kom thee of koffie. Anderen waren op de fiets gekomen. Het 0.0% biertje smaakje ook heel lekker met dat weer.

We hebben ook een nieuw lid welkom geheten, die via een cadeaulidmaatschap was binnengekomen. Verder kwamen er weer allerlei ideeën voor activiteiten naar boven: hopelijk gaan we ze allemaal uitvoeren. Begin juli gaan we weer koffiedrinken met elkaar. Tijd en plaats laten we zo snel mogelijk weten.

Onze Happy Hour is op 21 juni. Nadere informatie over locatie in Maarssen volgt.

De volgend spelletjesbijeenkomst vindt plaats op zaterdagavond 8 juni om 19.30 uur. Opgeven kan bij  en dan volgt ook de locatie.

NIEUWS VAN DE KOOK- EN EETGROEPEN                  

De groep Maarssen kwam16 mei weer bij elkaar. De groep Breukelen heeft als volgende datum voor vrijdag 24 mei in Breukelen. Wil je in een andere kern een groep starten, stuur dan een mail naar , dan helpen we je met opstarten.

INLOOPMIDDAGEN DE ARK, DUIVENKAMP MAARSSENBROEK   

Altijd de laatste zondag van de maand is er van 14.00 – 16.00 uur een inloopmiddag. Voor informatie: Mario van Dijk van de Arkgemeenschap telnr. 06-16077338 of Alie Bisschop van de Zonnebloem afdeling Maarssen telnr. 06-42812303

EERSTVOLGENDE REPAIR CAFÉS:

bij De Valkenier, Valkenkamp 554, Maarssenbroek www.repaircafe-stichtsevecht.nl/locaties.html op de 2e zaterdag van de maand.

WIJKCENTRUM OVER-NOORD BREUKELEN

Even binnenlopen kan weer gewoon, de koffiemachine pruttelt, de kopjes rinkelen en de koektrommel is weer gevuld. Maar bovenal klinkt er weer geroezemoes.
Kijk op https://over-noord.nl voor meer nieuws.