Sociaal

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten.
Wil je zelf een uitstapje, cursus, lezing of bijeenkomst organiseren: meld dat dan op ons emailadres: info@vechtseplussers.nl en wij helpen je het uit te voeren.

WIJKCOMMISSIE BISONSPOOR
Iedere woensdag van 9.30-11.30 koffieochtend in Second Base, 2e etage Safarigebouw (zwembad) in Bisonspoor: voor een kopje koffie (per consumptie 1 euro) en/of gewoon voor een gezellig praatje.

INLOOPMIDDAGEN DE ARK, DUIVENKAMP MAARSSENBROEK   
Voor informatie: Mario van Dijk, van de Arkgemeenschap telnr. 06-16077338 of Alie Bisschop, van de Zonnebloem afdeling Maarssen, telnr. 06-42812303

HULP BIJ CORONA-BEWIJS:
De overheid heeft Bibliotheken gevraagd inwoners te helpen met het verkrijgen van het Corona-bewijs. We helpen niet alleen bij het installeren van de app, maar ook bij het printen van de QR-code.  

Heeft een inwoner persoonsgebonden hulp nodig, dan verwijzen de bibliotheekmedewerkers de inwoner door naar maatschappelijke organisaties in de gemeente. Ze doen dit conform de afspraken die gemaakt zijn binnen de IDO-samenwerking.  

Bibliotheken hebben landelijk informatie over Corona-regelgeving bij elkaar verzameld. Je vindt de link hierbij; mogelijk kun je de informatie zelf ook gebruiken tijdens je werk.
Corona-apps en -websites (bibliotheekavv.nl

Met vriendelijke groet,
Saskia Wilmes ● Projectleider Sociaal Domein
de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
Werkdagen: maandag t/m donderdag
Bisonspoor 237-1 ● 3605 JM Maarssen
Telefoon: 0346-768105
s.wilmes@bibliotheekavv.nl
www.bibliotheekavv.nl

EERSTVOLGENDE REPAIR CAFÉS:
bij De Valkenier, Valkenkamp 554, Maarssenbroek
www.repaircafe-stichtsevecht.nl/locaties.html
op de 2e zaterdag van de maand:

KOKEN:
Nieuwe recepten uitproberen en lekker met elkaar eten. Zoek medestanders.

WIJKCENTRUM OVER-NOORD BREUKELEN
Even binnenlopen kan weer gewoon, de koffiemachine pruttelt, de kopjes rinkelen en de koektrommel is weer gevuld. Maar bovenal klinkt er weer geroezemoes.
Kijk op https://over-noord.nl voor meer nieuws.

BRIDGE
Bridgen iedere dinsdagochtend van 09:30 – 12:00 uur via organisatie Stichting Welzijn Stichtse Vecht. Coördinator is Theo Reiers (tel.nr: via Stichting Welzijn tel. 0346 290 710 op te vragen). Van elke tafel schuiven er steeds 2 personen door naar de volgende tafel. 
Er wordt ‘Coronaproof’ gespeeld.