Sportief

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten. Inmiddels hebben zich een wandelgroep en een fietsgroep gevormd
Wil je zelf een activiteit organiseren, meld dat dan op ons emailadres en wij helpen je het uit te voeren.

NIEUWS OVER WANDELEN MET DE VECHTSE PLUSSERS:

Op 17 april verzamelen op de Parkeerplaats van restaurant Toetje,  Brinkstraat 3 te Haarzuilen om 10 uur: we gaan dan een leuke wandeling maken van 5 kwartier deels op de golfbaan Haarzuilen.

Opgeven graag via .

Verder hebben we nog wandelingen gepland op 15/5, 12/6 en 17/7.

NIEUWS VAN DE FIETSGROEP:

Op 11 april gaat de groep weer een rondje Haarzuilen/polder fietsen bij hopelijk mooi weer. Bij echt slecht weer(regen) gaat het niet door. Ze starten om 13.30 uur bij de bibliotheek in Maarssendorp. Graag opgeven via In verband met het wisselende weer is er nog geen tocht gepland.

FIETS-, WANDEL- EN VAARROUTES:

Kijk op www.zichtopdevechtstreek.nl Maak gebruik van de Fietsboot: www.defietsboot.nl

Een weekendje weg in een nieuwe omgeving? Een fietstocht is dan altijd een leuke activiteit. Fietsnetwerk is handig als je een vaste route wil fietsen.
Ga naar www.fietsnetwerk.nl of download de app Fietsnetwerk gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

ZWEMMEN:

Aan de Maarsseveense plassen zijn heerlijke zandstranden en speelweides. Hier kun je zwemmen, windsurfen, duiken of kano├źn. Neem een duik in natuurzwembad De Meent in Breukelen. Of ga naar Zwemlust in Nieuwersluis, volgens velen het mooiste natuurbad van Nederland. https://recreatiemiddennederland.nl/maarsseveense-plassen

EVEN UITPUFFEN:

Tijdens een (lange)wandeling of fietstocht is een moment kunnen rusten wel zo fijn. Op deze app staan 150.000 bankjes. Download alle bankjes gratis via de Play Store (Android).

RONDJE LOPEN:

We kunnen er niet omheen, wandelen is gezond. De hersenstichting geeft u met de app Ommetje een zetje in de goede richting. Iedere dag een ommetje van 20 minuten. Download de app Ommetje gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

NATUUR ONTDEKKEN:

Nederland kent ontzettend veel mooie plaatsen. Bekende natuurgebieden, maar ook plekken, die lang niet iedereen weet te vinden. De app van Natuurroutes van Natuurmonumenten bevat meer dan 300 wandel-fiets-en kanoroutes in heel Nederland. Download de app NatuurRoutes gratis via de Play Store (Android) of App Sore (iOS).