Sportief

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten.
Wil je zelf een activiteit organiseren zoals een fietsgroepje, wandelgroepje, scootmobiel-groepje enzovoort: meld dat dan op ons emailadres: en wij helpen je het uit te voeren.

WANDELEN MET DE VECHTSE PLUSSERS:

Anders dan anders gaan we weer wandelen op WOENSDAG 14 JUNI. We starten om 10.30 uur bij de Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen, Herenweg 53-2, 3602 AN Maarssen en maken dan een rondje Maarsseveense Plassen. Opgeven kan via de website of

FIETS-, WANDEL- EN VAARROUTES:

Kijk op www.zichtopdevechtstreek.nl Maak gebruik van de Fietsboot: www.defietsboot.nl

Een weekendje weg in een nieuwe omgeving? Een fietstocht is dan altijd een leuke activiteit. Fietsnetwerk is handig als je een vaste route wil fietsen.
Ga naar www.fietsnetwerk.nl of download de app Fietsnetwerk gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

ZWEMMEN:

Aan de Maarsseveense plassen zijn heerlijke zandstranden en speelweides. Hier kun je zwemmen, windsurfen, duiken of kanoën. Neem een duik in natuurzwembad De Meent in Breukelen. Of ga naar Zwemlust in Nieuwersluis, volgens velen het mooiste natuurbad van Nederland. https://recreatiemiddennederland.nl/maarsseveense-plassen

SPORTFONDSEN STICHTSE VECHT B.V.

ClubAqua is al bijna 15 jaar het meest uitdagende aquafitnessprogramma voor zwembaden,
waaronder ClubAquavitaal. ClubAquavitaal is hèt bewegingsprogramma voor de vitale, actieve senior. Kijk op www.mfasafari.nl/aquasporten

EVEN UITPUFFEN

Tijdens een (lange)wandeling of fietstocht is een moment kunnen rusten wel zo fijn. Op deze app staan 150.000 bankjes. Download alle bankjes gratis via de Play Store (Android).

RONDJE LOPEN:

We kunnen er niet omheen, wandelen is gezond. De hersenstichting geeft u met de app Ommetje een zetje in de goede richting. Iedere dag een ommetje van 20 minuten. Download de app Ommetje gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

NATUUR ONTDEKKEN:

Nederland kent ontzettend veel mooie plaatsen. Bekende natuurgebieden, maar ook plekken, die lang niet iedereen weet te vinden. De app van Natuurroutes van Natuurmonumenten bevat meer dan 300 wandel-fiets-en kanoroutes in heel Nederland. Download de app NatuurRoutes gratis via de Play Store (Android) of App Sore (iOS).