Sportief

Er zijn vaste activiteiten en door de leden georganiseerde activiteiten. Inmiddels hebben zich een wandelgroep en een fietsgroep gevormd
Wil je zelf een activiteit organiseren, meld dat dan op ons emailadres: en wij helpen je het uit te voeren.

Nieuws van de groep WANDELEN MET DE VECHTSE PLUSSERS:

We gaan woensdag 13 december weer met elkaar wandelen (als het weer het toelaat): verzamelen voor de Bieb in Maarssendorp om 10.00 uur en dan wandelen we naar Doornburgh en verder. Opgeven graag via .

In 2024 lopen we weer op woensdagmorgen 17/1, 14/2 en 13/3.

Nieuws van de FIETSGROEP:

In verband met het wisselende weer is er nog geen tocht gepland.

FIETS-, WANDEL- EN VAARROUTES:

Kijk op www.zichtopdevechtstreek.nl Maak gebruik van de Fietsboot: www.defietsboot.nl

Een weekendje weg in een nieuwe omgeving? Een fietstocht is dan altijd een leuke activiteit. Fietsnetwerk is handig als je een vaste route wil fietsen.
Ga naar www.fietsnetwerk.nl of download de app Fietsnetwerk gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

ZWEMMEN:

Aan de Maarsseveense plassen zijn heerlijke zandstranden en speelweides. Hier kun je zwemmen, windsurfen, duiken of kanoën. Neem een duik in natuurzwembad De Meent in Breukelen. Of ga naar Zwemlust in Nieuwersluis, volgens velen het mooiste natuurbad van Nederland. https://recreatiemiddennederland.nl/maarsseveense-plassen

EVEN UITPUFFEN:

Tijdens een (lange)wandeling of fietstocht is een moment kunnen rusten wel zo fijn. Op deze app staan 150.000 bankjes. Download alle bankjes gratis via de Play Store (Android).

RONDJE LOPEN:

We kunnen er niet omheen, wandelen is gezond. De hersenstichting geeft u met de app Ommetje een zetje in de goede richting. Iedere dag een ommetje van 20 minuten. Download de app Ommetje gratis via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

NATUUR ONTDEKKEN:

Nederland kent ontzettend veel mooie plaatsen. Bekende natuurgebieden, maar ook plekken, die lang niet iedereen weet te vinden. De app van Natuurroutes van Natuurmonumenten bevat meer dan 300 wandel-fiets-en kanoroutes in heel Nederland. Download de app NatuurRoutes gratis via de Play Store (Android) of App Sore (iOS).